Online munkaidő- és tevékenység nyilvántartó program

About

Érjen el nagyobb hatékonyságot munkaidő- nyilvántartó programmal!

Munkaidő- és tevékenységnyilvántartó szoftverünk több, mint egy online jelenléti ív: arra fókuszál, hogy a munkával töltött idő milyen tevékenységgel telt el. Valós időben rögzített, részletes és pontos adatokat szolgáltat. Kezeli a ráfordítások becslését és külső feladatkezelő rendszerekből is képes adatokat átvenni. A vezetők a munkatársak bevonásával érhetnek el eredményesebb működést.

A HR modul teljeskörűen kezeli a szabadságengedélyezés folyamatát, akár többszintű jóváhagyással. Támogatja az időkeretes munkarendet és a beosztáskészítést is. A beépített riportoknak köszönhetően egyszerűen előállítható a távollétek valamint a ledolgozott munkaidő jelentése. A riportok alkalmasak a bérszámfejtő rendszer által történő befogadására.

Why

Miért különleges a Binarit.Timesheet?

Optimalizál

A munkahelyi folyamatok átláthatóvá válnak, az adminisztráció egyszerűsödik.

Visszacsatolást nyújt

Folyamatos visszajelzést ad a munkatársaknak és a vezetőknek.

e

Valós adatokat szolgáltat

Pontos adatok állnak rendelkezésre a valós és részletes ráfordításokról.

Segíti az értékelést

A teljesítés értékelését és az elszámolást tényekkel támasztja alá.

f

Becslések rögzíthetők

Támogatja a hátralévő ráfordítás becslését és az aktuális készültségi fok számítását.

Támogatja a tervezést

Segít a feladatok és a várható költségek tervezésében, a munkafolyamatok és az erőforrások optimalizálásában.

Functions

Főbb funkciók

R

Pontos adatok a felhasználók bevonásával

A felhasználó egy webes felületen kiválasztja, hogy milyen feladaton dolgozik, a feladat végén pedig egy kattintással leálltja a rögzítést. Így valós időben rögzített, részletes adatokhoz jutunk úgy, hogy az irányítás mindvégig a felhasználó kezében marad.

R

Tökéletesen leképezhető vállalati működés

Minden cég a saját profiljának megfelelően veheti fel a rá jellemző tevékenységtípusokat. Egyedileg alakítható ki a feladatfa, ami a cégben előforduló feladatokat tartalmazza, és tevékenységtől függően lehet pl. egy-egy ügyfél, vagy szervezeti egység, költséghely, feladattípus, stb.

R

Cég tevékenységéhez igazítható szabályok

Minden szabály cég vagy akár egy-egy felhasználó vagy feladat szintjén beállítható. Megadható, hogy egyes felhasználóknak minden tevékenységét jóvá kelljen hagynia a felettesnek, vagy egy-egy tevékenység vagy feladattípus jóváhagyásra menjen, míg a többi jóváhagyás nélkül kerüljön rögzítésre.

R

Kommunikáció külső feladatkezelő rendszerekkel

Külső rendszerekből (pl. feladatkezelő rendszerek) is képes adatokat átvenni, és a feladatfába automatikusan átemelni, akár a feladatfát alkotó egész feladatstruktúra másolással történő kialakításával is. Így nagyobb cégek meglévő feladatkezelő rendszerei mellé is hatékonyan illeszthető. Külső interfészek segítségével szintén képes adatokat átadni külső rendszerek, pl. bérszámfejtő rendszer felé.

R

Munkaidő beosztás támogatása

Munkavállalóként megadható egy-egy napra a beosztás kezdete, vége, kötelező szünet. A beosztások készítését automatikus generálás segíti, a finomhangolás a HR adminisztrátor számára grafikus naptár felületen lehetséges. Alkalmazható folyamatos és osztott munkarend esetén is.

R

Távollétek teljes körű adminisztrációja

A rendszerben rögzíthető az éves szabadságkeret, adminisztrálható az előforduló összes távollét típus. Lehetőséget biztosít a dolgozóknak a távollét kérelmek rögzítésére, de rögzíthet szabadság-tervet a vezető vagy HR munkatárs is. 

R

Ráfordításbecslések

Az egyes feladatokhoz ráfordításbecslések is rögzíthetők. Mind a felhasználó, mind a jóváhagyó nyomon tudja követni, hogy áll a feladatra szánt idő felhasználása a tervezetthez képest. Az előre megadott százalékos időfelhasználást elérve, a rendszer automatikus jelzést küld.

R

Időkeretes munkarend kezelése

Adott időszakon belül a munkáltató szabadon tervezheti nem csak a munkavállaló munkaidőbeosztási rendjét, hanem nagyobb időegységre vonatkozóan elvárt munkaórák számát is. Ez esetben, adott időszakon belül ehetővé válik a hosszított, rövidített munkanapok kezelése.

R

Beépített riportok

A beépített jelentéseknek köszönhetően áttekinthető riport mutatja az adott időszakra vonatkozó tervezett és tényleges távolléteket, valamint a ledolgozott munkaidőt. A riportok alkalmasak a bérszámfejtő rendszer által történő befogadására. Lehetőség van egyedi igényeknek megfelelő riportok megrendelésére is, kiegészítő szolgáltatásként.

R

Többszintű jóváhagyás

Minden rögzített tevékenységet egyenként vagy akár tömegesen jóvá tud hagyni vagy módosításra, leírás- kiegészítésre vissza tud küldeni a felettes. A már jóváhagyott tételeket egy újabb felettes a beállításoktól függően szintén jóváhagyhatja.

R

Kényelmi funkciók

A használatot kedvencekkel, gyorsmásolás funkcióval, kereséssel, áttekintő nézetekkel tettük kényelmesebbé és gyorsabbá.

R

Teendőlista és e-mailes értesítés

A felhasználók ellenőrizhetik feladataikat, valamint kiválaszthatják az elvégezni kívánt feladatokat a Teendőlista felületről is. A feladatokhoz prioritások rendelhetők. Lehetőség van a feladatok dinamikus szűrésére, rendezésére, és a lista Excel állományba mentésére is.

R

Egyéni nyelvhasználat

Felhasználónként egyedileg beállítható a nyelvhasználat, ami multinacionális környezetben is megkönnyíti a használatot.

R

Cégarculathoz igazodó megjelenés

Lehetőség van a cég arculatának megfelelő külső megjelenés egyedi beállítására.

R

Hardver beruházás nélküli elérés

Használható saját szerverrel vagy hardver beruházás nélkül felhőalapú szolgáltatással.

References

Kiemelt referenciák

Testimonials

Rólunk mondták

A Binarit.Timesheet segítségével megbízható és részletes információhoz jutok a folyamatokról, a tervezésben komoly segítséget jelent a korábbi becsléssel megvalósított eljáráshoz képest. A rendszer használatát sikerült rövid idő alatt elfogadtatni a kollégákkal, akik megbizonyosodtak, hogy a cél a tervezhetőség, a költségek kiszámíthatósága, a szűk keresztmetszetek meghatározása, az egyenletes terheléselosztás. A bevezetéssel a műszaki személyzet létszámának emelése nélkül tudjuk kiszolgálni az üzem megnövekedett karbantartásigényét, ami konkrét gazdasági előnyt jelent a vállalat számára.

Lengyel András

Műszaki igazgató, Human BioPlazma Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és az abban foglaltakat megértettem.

Iroda

1131 Budapest
Gyöngyösi u. 84.

Elérhetőség

H-P: 9-17

Megszakítás