KPKNY

Díjmentes készpénzfelvétel adatközlést kezelő szoftver

About

Mi a Binarit KPKNY alkalmazás?

A Pft-t módosító 2013. évi CLXXXIX. törvény értelmében 2014. február 1-től havonta két alkalommal, összesen 150 000 Ft összegig díj/költségmentesen vehető fel készpénz egy, a magánszemély által megjelölt bankszámláról. Arról, hogy mely bankszámláról kívánja igénybe venni a fogyasztó a kedvezményt, a számlavezető bankjánál kell nyilatkoznia. Az új rendelkezést a pénzforgalmi szolgáltatást nyújtó intézményeknek kell alkalmazniuk.

A készpénzfelvételi nyilatkozatokat a Központi Hitelinformációs Rendszerhez hasonlóan a díjmentes készpénz felvételt lehetővé tevő fogyasztói nyilatkozatok Központi Nyilvántartása (KPKNY) rendszert is a BISZ Hitelinfomációs Zrt. üzemelteti. A rendszer -a KHR-hez hasonlóan- automata és webes felületen történő adatközlést tesz lehetővé. Az automata adatközlés GIROHálón keresztül küldött és fogadott, GIROLock tanúsítvánnyal titkosított XML fájlokkal valósul meg.

Why

Miért különleges a szoftver?

Z

Teljeskörű

Megvalósítja a teljes KPKNY kommunikációt.

Praktikus

Nem igényel GIRO azonosító kártyákat.

Megbízható

Robusztus, dokumentáltan magas performanciával.

Bizonyított

Jól bejáratott, sikeresen működő rendszer.

 Az alkalmazás könnyen kapcsolható bármely állományalapú Giro.Access.Gateway-hez, de igény esetén cégünk biztosítja saját a GIRO tesztjein sikeresen megfelelt Binarit.GIROGateway termékét. 

Functions

Főbb funkciók

R

Saját ügyfelek készpénz nyilatkozatainak karbantartása (interfészen és korlátozott funkcionalitással felületen keresztül)

R

BISZ Értesítés tranzakciók kezelése (Érvényes nyilatkozattal rendelkező ügyfélre vonatkozó készpénz nyilatkozat változások lekérdezése és módosítás a lekérdezés alapján)

R

Készpénz nyilatkozat riport kezelése

R

Saját ügyfél készpénz nyilatkozatainak ősfeltöltése

R

Saját készpénz nyilatkozatjelentés kezelése

R

Saját adatokról lokális tükör (ingyenes lekérdezés, változáskezelés)

R

Üzleti (idegen) adatokról belső tárolás (új kérés esetén eldönthető az újbóli lekérdezés vagy a lokális adat használata, amely díjmentes)

R

Standard interfészek meglévő rendszerek részére

R

Szerepkör alapú jogosultságrendszer

R

Belső hálózatból, böngészőn elérhető felület

R

Adathelyesség ellenőrzések

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és az abban foglaltakat megértettem.

Iroda

1131 Budapest
Gyöngyösi u. 84.

Elérhetőség

H-P: 9-17

Megszakítás