Professzionális IT szolgáltatások

2003 óta

About Us

Cégünkről

Cégünk 2003-as alapítás óta első sorban a közép- és nagyvállalati szektor speciális informatikai igényeinek kiszolgálására koncentrál. Fő profilunk az egyedi szoftverek fejlesztése a legmodernebb, ugyanakkor jól bevált technológiák felhasználásával. 

Az elmúlt évek során számos hazai és nemzetközi ügyfelünk projektjét vittük sikerre a közép- és kelet-európai régióban, többségüknek azóta is folyamatosan dolgozunk. Sok energiát fordítunk a folyamatos kutatás-fejlesztésre, amelynek eredményességét a piaci igényeket kielégítő, saját fejlesztésű szoftvereink bizonyítják.

Célunk, hogy megrendelőink versenyképességének támogatásához a nemzetközi élvonalnak megfelelő, határidőre átadott alkalmazásokat fejlesszünk.

Why?

Miért a Binarit?

Nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti folyamatok alapos megismerésére, hogy pontosan azt kapja a megrendelő, amit eltervezett.

Megrendelőinkkel együtt gondolkodunk az igényükhöz legjobban illeszkedő, költséghatékony megoldás megtalálásán.

Jól ismerjük a nagyvállalati és pénzügyi folyamatokat, ezért könnyen integrálódunk a megrendelőink szervezetéhez. Ugyanakkor rugalmasan állunk hozzá az új helyzetekhez és gyorsan reagálunk a feladatokra.

Felkészült, innovatív kollégáink lelkesek a munkájuk során, és mindig elérhetőek megrendelőink számára.

Projektadminisztrációs felületünk biztosítja, hogy ügyfeleink számára átláthatóvá váljon a fejlesztés teljes folyamata és költségvonzata.

Hazai és külföldi referenciáink bizonyítják, hogy a legmagasabb színvonalon, ugyanakkor versenyképes árakon végezzük a munkánkat.

IT biztonsági és üzleti szempontból is megfelelünk a nagyvállalati és pénzügyi szektor elvárásainak.

Certification

Minősítések, tagságok

Szakértelmünk elismeréseként 2010-től rendelkezünk Microsoft Certified Partner minősítéssel, jelenleg is több Silver kompetenciát birtokolunk.

Tagja vagyunk a Magyar Ipari Karbantartók Szervezetének. Rendszeresen szerepelünk előadóként karbantartási témákban szakmai rendezvényeken.

Együttműködési megállapodás keretében dolgozunk együtt az ELTE Informatikai Karával, ahol a BINARIT. TOM CMMS szoftverünket oktatási céllal használják.

Microsoft Partner
CMMS szoftver

Management

Vezetés

Kovács Szabolcs

Kovács Szabolcs

igazgatósági tag

1996-ban végzett a JATE programtervező-matematikus szakán. Programfejlesztőként, vezető fejlesztőként és projektvezetőként olyan nemzetközi pénzintézeteknél dolgozott, mint a Generali-Providencia Biztosító Zrt. és a Citibank Zrt.

Faházi János

Faházi János

igazgatósági tag

15 év pénzügyi informatikai területen szerzett vezetői tapasztalattal érkezett cégünkhöz. Az elmúlt években banki szoftver implementációs projektek vezetőjeként dolgozott a CEE régióban nemzetközi környezetben.

Bíró Fatime

Bíró Fatime

igazgatósági tag

2005-ben közgazdász végzettséget szerzett a BGF tőzsde-pénzintézetek szakirányán. Értékesítés-támogatóként, majd termékfejlesztőként a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt.-nél szerzett többéves banki tapasztalatot.

Szoftver termék

Év tapasztalat

Elégedett ügyfél

Lépjen velünk kapcsolatba!

Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam és az abban foglaltakat megértettem.

Iroda

1131 Budapest
Gyöngyösi u. 84.

Elérhetőség

H-P: 9-17

Megszakítás